реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Інтрига з начальником УМВС: Демченко прибув на засідання штабу

Коли голову обласної ради Миколу Звєрєва на засіданні штабу запитали - чи є у нас в області начальник обласної міліції, він пожартував: "Я оце приїхав у вас запитати!". І зауважив, що співпраці з керівництвом УМВС нема, чи є керівник УМВС - не відомо.

Проте в ході засідання йому зателефонував Олег Демченко і повідомив, що він - перший день на роботі і зараз перебуває у голови обласної адміністрації. Коли він прибув на засідання штабу, повідомив - у зв'язку з хворобою написав рапорт міністру про відставку, але зараз лікарняний закінчився і він знову приступає до роботи, як виконуючий обов'язки начальника УМВС в Чернігівській області.

Як відомо, 18 квітня О.Демченко був звільнений з посади наказом міністра, але тепер, як стверджує О.Демченко, наказ відкликаний, як і рапорт.

Присутній разом з ним перший заступник начальника УМВС, керівник УБОЗу Філашкін повідомив, що він бере участь у конкурсі на заміщення вакантної посади начальника УМВС тільки через те, що О.Демченко подав рапорт на звільнення.

Проте ніхто з них не зміг відповісти на питання - якщо є начальник УМВС, то для чого ж оголошений конкурс?

В усякому разі штаб національного спротиву ухвалив рішення: у зв'язку з тим, що один з кандидатів на посаду начальника УМВС Іван Катеринчук призначенй в Одесу, просити кадрову комісію продовжити термін подання заяв на вакантну посаду начальника УМВС в Чернігівській області.

Але, чесно кажучи, якщо в міліції отакий безлад - то чого дивуватися, що в області вернулися всі злочинні схеми в міліції, як про це наголосили і члени штабу, і голова обласної ради?!.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Катеринчук, УМВС в Чернігівській області, штаб спротиву


Читайте також



Коментарі (0)
avatar