реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Ігор Курган: "Прокидаєшся, а тобі -- 45..."

Прилучанин, кандидат у депутати по 210 виборчому окрузі Ігор Курган відповідає на питання кореспондента прилуцької газети
-У цьому році Ви відзначили свій молодий ювілей. Про що Вам мріється, як працюється?

-- Прокидаєшся, а тобі 45 - і нікуди від цього не подітися. А все ж таки не даремно прожите життя. Не було б усього зробленого нашою компанією – і що? Просто 45? Задумався про свою мрію. Хотілось, щоб після мене залишилося щось, чим можна пишатися, чим помилуватися: арка чи великий будинок… Початок був дуже цікавий. Не дивлячись на невизначеність, яка була в нашому місті на початку двохтисячних, мріялось: «Тут буде місто-сад».

Будівництво – складна справа: темпи, терміни запуску об’єкту, іноді набридає. Але коли проходить якийсь час, відходиш від конкретного завдання, спостерігаєш з боку і розумієш – оце воно, втілення задуманого. Це і є той кайф, який піймав у житті.
Не зациклююсь на якомусь одному захопленні, намагаюсь бути різностороннім.
Орієнтири в житті є, рівняюсь на батька та на Юрія Вікторовича Коптєва… Мені пощастило, що на своєму шляху я зустрів таку людину.

У Юрію Вікторовича найбільше ціную цілеспрямованість, вже якщо він щось вирішив, то не відступить. Мені імпонує його розуміння ситуації: звичайно, є терміни, але буває так, що неможливо, ну ніяк неможливо в них вкластися, а Юрій Вікторович знаходить варіанти . Працювати з ним цікаво.

- З якими словами ви б хотіли сьогодні звернутися до виборців?

-- Спілкуючись з людьми, стає зрозумілим і очевидним той факт, що люди не вірять сьогоднішній владі. Не вірять і опозиції, яка донедавна теж була владою, і теж не скористалася своїми можливостями щось корисне зробити людям. Роками змінювалася влада, але ми бачимо одні і ті ж обличчя на політичному олімпі, які вирішують, насамперед, власні питання, у той час як країна йде у прірву.
Використовуючи слова відомої української письменниці Марії Матіос, яка ввійшла до першої п’ятірки виборчого списку партії «УДАР», скажу про себе: «Я теж не хочу жити, опускаючи голову від сорому за нашу країну».

Вибори дають нам шанс змінити життя. Чи скористаємося цим шансом - залежить від кожного з нас. Чи не будемо ми знову «жебраками» у своїй країні?
Партія «УДАР» - молода, амбітна, сповнена патріотизму, політична сила, яка має великий потенціал до рішучих змін нашого життя на краще.

Настав час «УДАРу». Тож не помиліться з вибором, віддайте свої голоси за партію «УДАР».
Я теж, як кандидат у депутати від цієї політичної сили, розраховую на підтримку земляків-прилучан.



Теги:Прилуки, Ігор Курган, удар, округ 210


Читайте також



Коментарі (0)
avatar