реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

...І тапочки Чечетова

Церква як лакмус

Ковпитський перехід парафії показав, що в селі й так знали: хто чого вартий.

Так один державний службовець не прийшов на сход села, бо "держслужбовцю не можна". Отако -о. Зате тримати магазин (записаний на тестя) - можна. Та ще й став по селу різні провокаційні чутки пускати.

Нічого дивного: йому часто назвонював "отой депутат, шо з балкона без тапочок викинувся" (так в селі про Чечетова кажуть - хазяйські люди, про тапочки згадують :) ). Був він у Полковніченка інструктором райкому компартії, оформив чорнобильську інвалідність. А в Михайло- Коцюбинському на Дні селища напився, як чіп - вийшов з місця пиятики і ,не розбираючи, втюхався у чужу машину та й погнав у Ковпиту. А тоді мо' протверезів трохи чи хто сказав - розвернувся через якийсь час відганяти назад. На Ведильцівському повороті його перестріли батько й син - власники вкраденої машини і віддухопелили зі смаком. Морда лиця довго була з познаками його комуністичного злодійського тавра.

Схоже, що мало. Бо попався п'яним за кермом і рішенням суду на рік позбавлений прав.
І це - ахтунг! ахтунг! - діючий державний чиновник і навіть начальник районного підрозділу.

...Якщо його не знімуть ближчим часом - доведеться описати з прізвищем оцього безличного. Бо лиця на ньому нема - одна маска.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:державна казначейська служба, Ковпита, Чечетов, регіонали, перехід парафій


Читайте також



Коментарі (0)
avatar