реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

І на возі проїхати не дають!

Як повідомило "Сіверщину" обласне управління з надзвичайних ситуацій, в смт Михайло-Коцюбинське Чернігівського району о 18 год. 10 хв. 11 липня водій автомобіля „АUDI” не справився з керуванням та зіткнувся з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди водій отримав тілесні ушкодження і був доставлений до Чернігівської міської лікарні №2.

Також у с. Курінь по вул. Радянській (Бахмацький район) о 19 год. 20 хв. 11 липня сталося зіткнення автомобіля „ВАЗ-21140” з гужовим возом. Внаслідок зіткнення пасажир воза отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Бахмацької центральної районної лікарні.

А ще минулої доби зафіксовано три пожежі:

- в с. Патюти Козелецького району по вул. Шевченка, 19 о 19 год. 19 хв. 11 липня сталася пожежа господарчої будівлі (4х6 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 6 кв. м, пошкоджено стіни. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем особи, яка встановлюється.
- в м. Носівка о 20 год. 55 хв. 11 липня в господарстві по вул. Жовтневій, 67 сталася пожежа сінника. Вогнем знищено 3 т сіна. Причина пожежі встановлюється.
- в м. Ніжині о 22 год. 11 липня в господарстві по вул. Озерній, 23 сталася пожежа житлового будинку (6х8 м, стіни цегляні, покрівля металева). Вогнем знищено перекриття на площі 1 кв. м та пошкоджено веранду. Причина пожежі - коротке замкнення електромережі.




Теги:надзвичайні події, Курінь, мнс, пожежі, сіно, підпали, віз, Михайло-Коцюбинське


Читайте також



Коментарі (0)
avatar