реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

І ми, Химко, інтернет-люди!

Українці вже як допадуться до чогось або коли вже щось розпробують, то тільки тримайся! Чим не новина: наша держава опинилася в Топ-10 з-поміж країн з найбільшою інтернет-аудіторією! Щоправда, ми цей Топ замикаємо... Ну то й що?

Торік, у вересні наша інтернет-аудиторія нараховувала до 10,4 мільйона осіб -- ці дані дослідила компанія Miniwatts Marketing Group і вони були оприлюднені в тому ж інтернеті. Відомо також, що Польща за цим показником серйозно випереджає українців -- там нараховується 20 мільйонів користувачів. Туреччина має 26,5 млн, а Росія 45,3 млн. А загалом у Європі першість серед користувачів віртуалу веде Німеччина, де в Мережі зареєстровані 54,2 млн користувачів.

Цікаво й те, що за даними Ukrainian Watcher, наприкінці минулого року наша держава вийшла на п'яте місце у світі за кількістю зареєстрованих користувачів Livejournal.com. Їх налічувалося 187,3 тисяч. Більше прихильників ЖЖ, звісно. в США -- 4531 тысяча та ще в Росії -- 1млн. 239 тис.

Разом з тим відзначається відсутність крупних популярних веб-проектів в Україні при наявності великої кількості програмістів високого класу. Напевне, для цього потрібно ще трохи часу.

Також цікаво, що за даними компанії Panda Securities, Київ вже попереду Москви за рейтингои міст-спамерів (посідає 9-те місце).

За даними джерела http://rus.4post.com.ua/ільшою




Теги:Україна, користувачі, інтернет


Читайте також



Коментарі (0)
avatar