реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Гучні кримінальні справи завершуються по-різному

Рудьковський може знову літати
Чим завершуються деякі гучні кримінальні справи в Україні? Газета "Сіверщина" вже повідомляла, що кримінальну справу проти колишнього міністра транспорту і зв'язку, невдалого міського голови Чернігова Миколи Рудьковського, яку було порушено за його авіапереліт до Парижа на державні гроші, закрито.

Справу, порушену за частиною 2 статті 364 (зловживання владою та службовим становищем), закрив Печерський райсуд Києва. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Рудьковський витратив 390 тисяч гривень на перельоти в Париж за кошти Мінтрансу з 9 по 12 червня 2007 року. Наприкінці 2007 року слідчим відділом прокуратури столиці за матеріалами СБУ було порушено кримінальну справу стосовно Рудьковського за розтрату майна в особливо великих розмірах під час здійснення приватної поїздки за маршрутом Київ-Париж-Київ.

У ДТП з тяжкими наслідками винен водій «швидкої допомоги» з кортежу Президента Віктора Януковича
Про це повідомив Генеральний прокурор України Олександр Медведько. “Розслідування проводили органи внутрішніх справ міста Києва. Розслідування завершено, справа надійшла до прокуратури і направлена в суд Дарницького району для розгляду по суті”, — сказав він.
Нагадаємо, що 21 квітня близько 11.00 на Харківській площі у Києві внаслідок зіткнення автомобіля «швидкої допомоги» з таксі ВАЗ-2110 одна людина загинула і двоє отримали тілесні ушкодження. Загиблий і постраждалі перебували у таксі. Автомобіль “швидкої допомоги” з кортежу Президента В. Януковича, який потрапив у ДТП, числиться за клінікою Державного управління справами.
Пізніше заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман повідомила, що Янукович доручив провести належне розслідування ДТП за участю автомобіля Держуправління справами і надати допомогу постраждалим. Службова перевірка Державтоінспекції не встановила порушень у діях своїх співробітників, які забезпечували проїзд кортежу президента Харківською площею.

Міліція закрила справу Омельченка, який збив пішохода
Київське міськуправління МВС закрило справу про наїзд депутата Олександра Омельченка на пішохода за відсутністю складу злочину.
Про це заявив прокурор Києва Юрій Ударцов. Але, за словами Ударцова, його відомство зараз перевіряє законність прийняття цього рішення.

Як відомо, 25 листопада позашляховик "Міцубісі Паджеро", за кермом якого був Омельченко, на смерть збив пішохода. Розслідування міліції не встановило вини водія — Омельченка. Що ж, таке теж буває, що винен і сам постраждалий. Особливо якщо необережно переходить вулицю. Та ще й не просту, а автотрасу, по якій на шаленій швидкості, причому начебто ж за правилами, летять “круті ” іномарки.

.




Теги:Віктор Янукович, Державтоінспекція, Микола Рудьковський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar