реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Губернатор здорової Флориди

А мене знову втішив губернатор-республіканець Рон Десантіс.

Нарешті він припинив викладання якихось незрозумілих «афроамериканських досліджень» для учнів шкіл за рахунок штату Флорида.До цього у школах він вже обмежив ЛГБТ-пропаганду та викладання «критичної расової теорії».

Десантіса ліберали звинувачують в расизмі - він же, у свою чергу, заявляє, що хоче прибрати зі шкільної програми ліволіберальну ідеологічну обробку школярів.Також він, як губернатор, переформатував один з ліберальних університетів Флориди - New College.

Десантіс призначив до опікунської ради коледжу шістьох консервативних професорів. З програми вже усунули курси, які характеризують як «антиамериканські», «антихристиянські» та «антибілі».

Ліберальні медіа почали вити про «рейдерське захоплення» коледжу - з перетворенням його на «університет Десантіса».Сам же губернатор планує перетворити його на основу консервативної освітньої політики - зробивши з ліберального університету класичний університет.

Без сумніву, Десантіс обкатує проекти своїх консервативних реформ, які потім намагатиметься як кандидат у президенти США провести в масштабах уже всієї Америки. Він чітко розуміє, що без контролю над державними інститутами реалізувати свій порядок денний йому не вдасться. Тому саме на це він буде наголошувати у разі своєї перемоги на президентських виборах-2024.

Сергій ЧАПЛИГІН



Теги:расизм, Консерватизм, ЛГБТ, Сергій Чаплигін, Флорида


Читайте також



Коментарі (0)
avatar