реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Громадська рада Дубіля звертається до Дубіля

Чернігівці просять Валерія Дубіля захистити їх від підвищення ціни на проїзд

До народного депутата України Валерія Дубіля звернулися жителі Чернігова, які просять вплинути на Чернігівську міську раду, яка планує необґрунтоване підвищити проїзд у міському пасажирському транспорті.

«…За два останні роки, з часу останнього підвищення проїзду, матеріальне становище чернігівців не покращилося, а подекуди й погіршилося. У нас немає змоги платити на 30% більше за проїзд у брудних, аварійних, переповнених автобусах. Вимагаємо розібратися в ситуації та не допустити підвищення проїзду в автобусах», - йдеться у зверненні 136 чернігівців.

Тому, аби зупинити підвищення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті, яке запланувала Чернігівська міська рада, Громадська спілка «Громадська рада міста Чернігова» разом з політичними партіями УДАР, комуністами та представниками партії «Свобода» і «Демократичний альянс», профспілковою організацією «Чернігівська профспілка підприємців «Єдність» та громадою міста Чернігова проводять акцію «Ні – підвищенню тарифів на проїзд у міському пасажирському транспорті» .

Громадська акція протесту відбудеться 11 липня о 18:00 у сквері імені Попудренка (біля музичного фонтану).

Відтак учасники акції хочуть виступити не лише проти необгрунтованого підвищення тарифів на проїзд у міському пасажирському транспорті, а й скористатися своїм правом на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань, а також на право зважати на громадську думку у прийнятті рішень, що стосуються життєдіяльності територіальної громади. Про це зазначено у відповідному поданні до Чернігівського міського голови.

Сектор зв’язків з громадськістю ГС «Громадська рада міста Чернігова»

В той же час організація партії "Демократичний альянс" поширила інформацію, з якої випливає, що акцію проводять саме вони, а не структура народного депутата Валерія Дубіля.
Голова Чернігівської обласної організації партії «Демократичний Альянс» Андрійченко Ігор заявляє: «Якщо ТИ хочеш і далі нізащо віддавати свої кошти жадібним підприємцям-перевізникам сиди вдома, якщо ні, то приходь на акцію і своєю присутністю скажи НІ ПІДВИЩЕННЮ!»




Теги:Дубіль, тарифи, Громадська рада, Чернігівська міська рада, громадський транспорт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar