реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Гройсман підтримав Зеленського

Мене не здивувала заява Гройсмана про підтримку Зеленського. Але мене здивував тон і стиль. Очевидно, маючи бажання образити когось із близьких йому донедавна політиків, він насправді образив мільйони людей, які по усій країні із тривогою очікують завтрашньої зустрічі у Парижі. І разом із «дешевими політиканами» вийшли на вулиці застерегти владу від непоправних рішень, які завтра можуть трапитися.

До того ж, слід уже зрозуміти, що головними політиками в Україні є люди. Особливо у вирішальні моменти. Саме цих людей глашатаї влади колись закликали згуртуватись навколо компартії під час Революції на граніті, потім навколо Кучми-Януковича під час Помаранчевого майдану, навколо Януковича та «розвитку економіки» під час Революції Гідності. Люди не послухали і тричі врятували Україну.

Так само і зараз. Люди слухають не ВІП-агітаторів влади і навіть не «дешевих політиканів». Люди слухають голос власного сумління. І тому виходять на площі. Висловити позицію і попередити. А якраз це і є справжня ДЕРЖАВНИЦЬКА позиція. Не ображайте цих людей, пане колишній прем`єр-міністр, навіть на догоду владі. Вам це не личить.

В'ячеслав КИРИЛЕНКО



Теги:голос крові, єврейське лобі, Гройсман, Вячеслав Кириленко, Майдан


Читайте також



Коментарі (0)
avatar