реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Грецький парламентер не визнає Голокосту

За повідомленням Франс-прес з Афін, керівник обраної 6 травня до грецького парламенту партії Chryssi Avghi («Золота зоря») Никос Міхалоліакос підтвердив, що ніякого «єврейського голокосту» не було.
В неділю увечері в інтерв'ю по грецькому телеканалу Mega він засвідчив:

«Не було ніяких печей, не було ніяких газових камер. Це брехня! Освенцим, що ще за Освенцим. Я там не був. А ви там були?», запитав грецький політик телерепортера і додав:

«Я прочитав багато книг, що ставлять під сумнів 6 мільйонів євреїв, які нібито загинули в голокості».

У свою чергу, за повідомленнями газет, що видаються євреями в окупованій ними Палестині, митрополит грецького міста Пірей вказав, що колишній німецький канцлер Адольф Гітлер співробітничав з сіоністами і розповів про причини економічної кризи єврозони, що жорстко уразила Грецію:

«Світове еврейство повинне у всіх наших економічних бідах. Сіоністський рух і єврейські банкіри, на кшталт барона Ротшильда, організували змову з метою ослабити православну церкву. Світовий сіонізм намагається зруйнувати сімейні цінності, просуваючи на Заході сім'ї з одним батьком і одностатеві шлюби».

Кавказ-центр

Від редакції "Сіверщини".
У час криз завжди легше перекласти вину на когось... Це так знайоме українцям, на яких теж багато чого перекладали...



Теги:голокост, Греція, сіонізм


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
тепер буду купувати все грецьке!...
avatar
2
Виявляється легендарний російсько-радянський комік Аркадій Райкін був як завжди правий: "У Греції все є!"
avatar
3
Що казати про когось, коли сьогоднішнє число проукраїнської(!?) газети "День" серед найбільших злочинів Гітлера подає Голокост, а Сталіна - Гулаг. А українців під час геноциду від рук обох катюг загинуло незрівнянно більше. Гадаю, що патріотизму і європейськості все-таки нам слід вчитися у греків.
avatar
4
Никос - мужик! cool
У вою чергу можу порекомендувати Цундел Эрнст: Шесть миллионов - потеряны и найдены
avatar