реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Гральний бізнес виявив депутат без вил

Новий гральний автомат виявив депутат обласної ради від ВО «Батьківщина» Сергій Журман. Він був «захований» у фойє супер-маркету Союз, який розташований навпроти 12 школи (вул. Доценка 19).

До депутата обласної ради від ВО «Батьківщина» Сергія Журмана зателефонували мешканці прилеглих будинків по вулиці Доценка і попросили про допомогу, оскільки їх діти програють гроші на гральному автоматі.

Автомат був виявлений у фойє місцевого супер-маркету. Документів щодо цього автомату у працівників супер-маркету не виявилося. Відомо лише, що фірма, яка має пряме відношення до даного грального автомату знаходиться у Дніпропетровську. Договір про оренду місця у фойє зареєстрований ще 22 липня 2013 року, але автомат поставили 14 листопада цього року.

Був викликаний наряд міліції. Працівники правоохоронних органів спокійно чекали юриста супер-маркету, який мав надати пояснення та документи щодо законності роботи даного автомату. Також був складений протокол, але питання щодо вилучення даного грального автомату так і не було вирішено станом на 17 год. 15 листопада. Працівники міліції говорили, що не можуть вилучити даний гральний автомат без документів на нього і згоди власника приміщення, оскільки їх можуть притягнути до кримінальної відповідальності через перевищення службових повноважень.

Даний гральний автомат схожий на айбокс та стояв поряд з ним. Очевидці говорили, що такі гральні автомати розміщені і по інших супер-маркетах.
ВО «Батьківщина» просить усіх людей, хто побачить такі гральні автомати, одразу телефонувати 102.

Прес-служба Чернігівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина»



Теги:Батьківщина, Сергій Журман, гральний бізнес


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Накінець то ми можемо робити щось без вил, а то вила вже так осточортіли, що прямо неможливо читати, за їх береться тільки людина не здатна працювати зі здоровим глуздом.
avatar