реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Гральні автомати у Чернігові встановлені масово і відкрито!

Депутати від ВО «Батьківщина» продовжують боротися з незаконним встановленням гральних автоматів у торгових центрах Чернігова. Гральний автомат, який нещодавно виявив депутат обласної ради Сергій Журман в супер-маркеті «Союз» навпроти 12 школи (вулиця Доценка) – це далеко не поодинокий випадок. Вони масово встановлені в Чернігівських торгівельних закладах, переважно у великих супермаркетах.

Після публікації попереднього матеріалу до депутатів та громадської приймальні обласної організації ВО «Батьківщина» звернулися громадяни, щодо виявлення аналогічних автоматів в супермаркеті «Велика кишеня» на Масанах, у торгівельному закладі по вул. 50 років СРСР що біля 27 школи та «Будинку побуту» по пр. Миру біля «Мегацентру». За повідомленням інтернет-видання «Високий Вал», 16 листопада такий самий гральний автомат з написом «Державна лотерея» також був помічений у гастрономі по вул. 50 років СРСР.

За дорученням голови фракції ВО «Батьківщина» в Чернігівській обласній раді Олександр Кодоли його помічники перевірили надану громадянами інформацію. Та на місці зробили фото фіксацію цих пристроїв. Так деякими гральними автоматами навіть вже були зацікавлені азартні мешканці міста. Про виявлені незаконні гральні пристрої було повідомлено органи УМВС.

Голова фракції ВО «Батьківщина» в Чернігівській обласній раді Олександр Кодола звернувся з депутатським зверненням до начальника УМВС в області, з вимогою провести перевірку всіх торгівельних та розважальних закладів міста на наявність встановлення подібних незаконних гральних автоматів та вжити відповідних заходів реагування. На супер-маркетах справа не закінчується, оскільки є розважальні комплекси та інші заклади, де ймовірно вони можуть бути встановлені.

ВО «Батьківщина» закликає всіх небайдужих жителів Чернігівщини до спільної боротьби з тим злом, що його несуть у собі незаконні осередки грального бізнесу. Якщо вам відомі подібні факти, просимо повідомляти за телефонами: Громадська приймальня ВО «Батьківщина» - (0262) 626534, 675558, УМВС України в Чернігівській області — (0462) 619-102, Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в області — (0462) 619-814. Жодне з ваших повідомлень не залишиться без належного реагування.

Успіх цієї роботи великою мірою залежить від небайдужості громадян. Кожен житель Чернігівщини повинен виявляти чітку громадянську позицію та, якщо йому відомі подібні факти протизаконної діяльності гральних пристроїв або ж підпільних гральних закладів, повідомляти про це до міліції для вжиття заходів щодо припинення кримінального бізнесу.

Нагадаємо, що 15 листопада депутат обласної ради від ВО «Батьківщина» Сергій Журман виявив гральний автомат у фойє супер-маркету по вулиці Доценка (12 школа). На даний час, пристрій вилучений оперативно-слідчою групою та встановлюється його походження і легітимність.




Теги:Батьківщина, Олександр Кодола, гральний бізнес


Читайте також



Коментарі (0)
avatar