реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Кандидат у депутати звинувачує керівника "Батьківщини" у поширенні "чорнухи"

Кандидат у народні депутати від "Народного фронту", підтриманий Блоком Петра Порошенка, Олександр Кодола повідомив на своїй сторінці в мережі Фейсбук про цілеспрямовану кампанію проти себе, організовану колишнім народним депутатом, керівником обласної організації партії "Батьківщина" Валерієм Дубілем.

Олександр Кодола пише: "Починаючи з понеділка, цілий тиждень, ця людина організувала друк та розповсюдження по моєму округу проти мене 3-х газет та 4-х листівок. Газети були передані на партійні штаби "Батьківщини" - коли більшість керівників штабів відмовилися розповсюджувати бруд, віруючий народний депутат найняв для цієї справи прилуцьких та київських ділків. В правоохоронні органи подані відповідні заяви щодо організаторів і виконавців цього бруду.
За тиждень макулатури назбирали цілий Камаз. Колеги пропонують днями відвезти все це під офіс замовника? Шо скажете?"

Олександр Кодола має великі шанси виграти ці вибори і стати народним депутатом по мажоритарному округу на Чернігівщині. Він очолював партійну організацію "Батьківщини"та під час Майдану був зміщений київським керівництвом і головою організації став Валерій Дубіль. Після завершення Майдану Олександр Кодола вийшов з партії "Батьківщина" і балотувався від "Народного фронту" Яценюка- Турчинова. За що Дубіль назвав Кодолу зрадником.

Валерій Дубіль особисто звертався до виборців не голосувати за Кодолу, назвавши його горлопаном - перебіжчиком. Не допомогло.



Теги:Батьківщина, Олександр Кодола, Валерій Дубіль, чорний піар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar