реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Гордон шаленіє - йому вдалося обдурити українців

Зараз всі питають- за кого голосував і за кого будеш? Дивуються коли чують мою відповідь- за Порошенка.

Мені нема, що відповісти на докори про свинарчуків, кононенків, грановських, луценків, мальдіви, сейшели... Тут Петра перемогла його жадібність.

Але всі / ну принаймні з ким я спілкувався/ , хто голосує за Зе, досить заможні люди: підприємці, у яких по декілька квартир,автомобілів, службовці, у яких зарплати по 50-90 тис. грн / так -так/ не можуть мені пояснити, що конкретно не влаштовує його зараз, яких змін чекають вони. Я знаючи статки цих людей, запитую- хочеш змін?

А що, ти відповіси, коли армія кине лінію розмежування, коли сюди хлинуть орки із "дамбаса" або в твоє село чи місто зайдуть кадирівці чи казачки з Ростова. Що ти будеш говорити, коли від нас відмовиться і відвернеться США і Європа , коли станеться дефолт, припинять виплати пенсії і т.д. Про високі матерії- існування України як держави, з такими людьми взагалі нема про що говорити. Вони цього не розуміють. І ніякої відповіді мені також не дають.

Не дає її і сам Зеленський. Він вимагає вибачень. А чи вибачиться він за образу України, її воїнів, української церкви ? Гордон шаленіє від радості- йому вдалось розвести як лохів маргинальну частину населення країни. Адже саме він вивів у кандидати Зеленського і Смешка. Пам'ятаєте про вислів філософа про побажання жити в часи змін. А все ж я оптиміст. Вірю і переконаний- все буде Україна.

Геннадій ЛЕВЧЕНКО



Теги:єврейська солідарність, антисемітизм, вибори 2019, Гордон, Геннадій Левченко


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Плач Пoрoхoбoта.
avatar
2
На данный момент ситуация очень похожа на выборы 2004 года. многие голосовали за Ющенко чтобы Янукович не стал президентом.
avatar
3
в ато идут за гроші. сша и европа то що нам до них , ми самі опинилися в цій ямі лякаете нас дефолтом хай прийдуть орки і тоді буде видно що в нас не люди а нелюди.
avatar
4
https://kreditka.at.ua/
avatar
5
Бред бредовый
avatar