реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Багатоходівочка Путін - Гордон

Довго думав, що являє собою Гордон і чому обивателів так притягують його програми на 112, нюсван? Все дуже просто і в той же час складно.

Поцікавився, а як Гордон став мільйонером і журналістом? В 90 роках він влаштовував шоу на стадіонах із Кашпіровським , Марією -Стефанією / і я був на стадіоні в Чернігові/ , якимось Петром. Тоді це було в тренді, люди платили мільйони. І Гордон після спілкування із вказаними особами засвоїв ази зомбування мас. Це він вдало використовує за допомогою зомбоящиків /тевізорів/ на 112, нюсван.

За допомогою своїх навиків у зомбуванні свідомості Ілліч вдався до нав'язування українцям образу нового чесного президента Ігоря Смешка. Спочатку і я піддався: віЙськовий, розвідник, вміє говорити, ніби -то не заплямований . Але останні інтерв'ю Гордона із Смешком викрили всю їх суть. Особливо коли Гордон на каналі Медведчука декілька разів запитує у Смешка -чи ви агент КГБ, агент Медведчука, а той у тій же манері натякає Гордону, що за такі питання ви мабуть останній раз на каналі Медведчука- мені стало смішно. Невже ви шановні Гордон і Смешко вважаєте нас всіх ідіотами. Дуже дешеві прийоми. Зверніть увагу-Гордон не сказав жодного слова проти Тимошенко.

Для себе зробив остаточний висновок: Медведчук /Путін/ розігрує многоходовочку між своїми людьми, якими є Тимошенко, Смешко. Я не говорю уже про Бойка, Випукла,чи як там його. Думаємо, до виборів декілька днів.....

Геннадій ЛЕВЧЕНКО



Теги:вибори - 2019, Смешко, фсб, Гордон, Геннадій Левченко, вилкул


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Одне можу сказать, усі ми ловкачі обсирать друг друга, в тому числі і автор статті!
avatar