реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Голову Новгород- Сіверської РДА зняли радикали?

Про це колишня голова Новгород- Сіверської районної державної адміністрації Олена Мовчан розповіла в інтерв'ю газеті "Вісник Ч".

Олену Володимирівну на посаду призначили у травні 2014 року. До цього була районним архітектором, працювала начальником відділу містобудування райдержадміністрації, очолювала районну організацію ВО «Батьківщина». А звільнена протягом півгодини.

"— Припускаєте, чому так сталося?

— На одній з комісій «радикали» сказали: «Олено, ми тебе знімемо».

— Яка причина такого невдоволення?

— Гадаю, особливо старим кадрам не сподобалось те, що наша команда почала займатися інвентаризацією землі. Адже питання оренди — це один з великих матеріальних ресурсів, які можна задіяти в бюджет кожної сільради.

Ми зібрали комісію, почали перепровіряти і складати цифри докупи. Почали спливати площі землі, за які ніхто ніде нічого не платить.

До того ж, замість обов’язкових З відсотків, запропонували орендарям платити людям по 5. Великі підприємства погодились. А наші малі ніби не заперечили, але поскаржились, що буде тяжко.

Скоріше за все, не подобається, що ми не беремо хабарів. Заводимо інвесторів, які збираються дати людям і гроші, і можливості.

Конфлікт, по якому, думаю, мене і зняли, стосується Блистови. Голова цього кооперативу за документами взагалі має платити людям по 1,5 відсотка.

Це дуже зручно — мати рабів у покорі, які будуть отримувати 1500 зарплати і яким можна говорити: хочу, 3 відсотки за пай заплачу, хочу — 1,5".



Теги:оренда паїв, нові кадри, Новгород - Сіверський, Блистова, РПЛ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar