реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Головою Полтави буде наш земляк?

Конференція Полтавської міської організації Української народної партії висунула Валерія АСАДЧЕВА кандидатом на посаду міського голови обласного центру. За його кандидатуру делегати конференції проголосували одностайно.

За Ющенка він очолював Полтавську обласну державну адміністрацію -- Полтавщина лідирувала з багатьох показників економічного життя. Родом Валерій Асадчев з Ріпкинщини, де він все дитинство провів у бабусі-старовірки. Він і зараз відвідує Радуль, не забуваючи про подарунки для рідної школи.

-- Якщо переможу, починатиму з енергозбереження, -- каже Валерій Асадчев. -- Газ удвічі подорожчав, це проблема для людей. На Полтавщині опрацювали технологію з опалення стоками. Тоді планували розповсюджувати на Полтаву. У місті практично знищена система комунального господарства. При будівництві виступають не полтавські, а харківські організації.

За свого губернаторства Асадчев хотів установити в Полтаві пам’ятники гетьману Іванові Мазепі та голові Директорії Української народної республіки Симонові Петлюрі. Зробити це йому не дали.




Теги:УНП, В.Асадчев, Мазепа, Симон Петлюра, Радуль, Вибори - 2010, Полтава


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Василю, не згоден.
Валерій Асадчев був справжнім головою Полтавської обласної адміністрації.
Це зараз та ще за російських імператорів, генсеків, іх послідовників Кравчука-Кучми в областями(губерніями) України правили і досі правлять генерал-губернатори або скорочено губернатори.
avatar