реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Головний регіонал Чернігівщини подав у суд на сайт

Редактор сайту "Чернігівщина: події і коментарі" Павло Пущенко в мережі Фейсбук повідомив, що головний регіонал Чернігівщини Анатолій Мірошниченко подав до суду за матеріал з цього сайту. І хоче отримати 50 тисяч. В знак солідарності з сайтом "ПіК" ми також передруковуємо цей матеріал.

" Сьогодні 18 серпня кілька десятків ніжинських активістів пікетували приміщення обласної прокуратури та Чернігівської обласної державної адміністрації з вимогою припинити тиск на ніжинського міського голову Анатолія Лінника з боку керівника обласної організації Партії регіонів Анатолія Мирошниченка.

Ніжинські активісти на чолі з головою обласної організації партії УДАР Юрієм Тарасовцем звинувачують Мирошниченка в тиску на ніжинського міського голову через зміну керівництва ніжинського комунального ринку.

Після обрання ніжинським міським головою на дочасних виборах Анатолій Лінник (представляє партію УДАР) звільнив з посади директора ніжинського комунального ринку Вікторію Попову. Проти якої, за словами ніжинських активістів – членів Народної ради Ніжина відкрито кримінальну справу за розкрадання щомісяця 180 тисяч гривень.

Подаємо цитату члена Народної ради Ніжина Анатолія Потапенка:

«В всій час ( з березня 2013 року) Мирошниченко руками тодішнього в.о. мера Кірсанова поставив Вікторію Попову – депутата Чернігівської обласної ради від Партії регіонів керівником ніжинського комунального ринку. Коли Лінник очолив міську владу він звільнив Попову з посади. Після цього на нього почав тиснути Мирошниченко. Щоб ви розуміли в Ніжині колись вже вбили двох керівник цього ринку і почали Ліннику натякати, що він будете третім.»

Ніжинські захисники мера також наголошують, що відкриття адміністративного корупційного провадження чернігівським УБОЗом щодо встановлення Лінником собі надбавку за виконання особливо важливої роботи у розмірі 70% від посадового окладу також пов’язано з спробою міського голови замінити директора ніжинського ринку.

«Ми будемо робити запити від народного депутата від партії УДАР до прокуратури та до обласної адміністрації щодо тиску на нашого міського голову», - так підсумував сьогоднішнє пікетування голова обласної організації партії УДАР на Чернігівщині Юрій Тарасовець.

Додамо, що Анатолій Мирошниченко після революційних подій в країні очолив обласну організацію Партії регіонів, крім того він очолює Чернігівську обласну спілку споживчих товариств".ПіК



Теги:свобода слова, утиски ЗМІ, Прилуки, пр, удар, Анатолій Мірошниченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar