реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Головешки на ваші голови!

А тим часом від сьогодні в Білорусі священики заарештовані з дружинами та дітьми і шиють довгострокові лінії '' за тероризм ". І всі просто ''глибоко стурбовані ".

І до речі, прямий наслідок багатьох дій і бездіяльність, які були зроблені раніше і відбуваються зараз. Всі казали, що після століття ідеологій все буде добре. Століття голої техніки настало. І нелюдяність стала технологією. Це стосується кожного.

А де церква? У священика єпископ, чому він не допоміг? А ви не анатемат? Чому всі віруючі єпархії ще не під поліцією? Чому всі християни ще не протестують? Чому так званий патріарх Російської православної церкви мовчить, коли його церкву схопили і тягнули за копійки в новий НКВД? - сказав він, що все це більше ніколи не повториться! Чи це ті самі національні традиції державного та громадського життя, які він задекларував 4.11.11 роком третьою рисою русского світу?

Я молюся, щоб палаючі вугілля падали на всіх, хто наважився схопити священика, на всіх, хто створив системи гріха, які призвели до цього арешту та звинувачення.

Юрій ЧОРНОМОРЕЦЬ



Теги:режим Лукашенка, РПЦ, Білорусь, Юрій Чорноморець


Читайте також



Коментарі (0)
avatar