реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Голова ради підприємців повідомив: за ним стежать!

Сергій Берестовий надав докази того, що за ним стежить податкова міліція. Про це він заявив під час прес-конференції у Чернігові, в дискусійному клубі «Експертна думка».

Пан Берестовий, що є одним з організаторів бунту роботодавців Чернігівщини проти свавілля начальника Державної фіскальної служби області Степана Дусяка, заявив: «Я почав помічати, що за мною по місту пересуваються одні і ті ж люди та транспортні засоби», - та додав, що зумів зафіксувати одного з переслідувачів на фотокамеру. За словами підприємця, ним виявився Олексій Орешко, працівник спецпідрозділу податкової міліції.

Сергій Берестовий написав звернення до податкової з вимогою пояснити причин стеження за ним. Фактів порушення закону підприємцем, через які могли б відбуватися подібні дії, ДФС не надало, законних причин для переслідування в них немає. Для з’ясування правомірності дій податкової міліції була подана заява до Генерального прокурора.

Сергій Берестовий також повідомив, що має підозри на те, що податківці зумисно розголошують в ЗМІ інформацію про діяльність його підприємства «Насіння Чернігівщини», а саме: конкретні цифри із відшкодування ПДВ та назви організацій, в тому числі закордонних, з якими співпрацює підприємець та які є комерційною таємницею, сайт «Інформатор» опублікував в одному зі своїх матеріалів.

На питання журналістів, чому переслідують підприємця, Сергій Берестовий однозначної відповіді не дав, але зазначив, що можливо така реакція працівників ДФС в Чернігівській області викликана його активною громадянською позицією та розгортанням кампанії проти очільника податкової пана Дусяка. Також Берестовий вважає, що стеження ведеться й за іншими активними учасниками протестів.

Нагадаємо, представники громадських організацій, підприємці, представники профспілок та об’єднань роботодавців Чернігівщини заявили про неприйнятні дії податкових органів в Чернігівській області та розказали про скандальне створення Громадської ради при Державній фіскальній службі в Чернігівській області з недопущенням до її роботи представницького органу сторони роботодавців. Це і стала причиною протистоянь підприємців та податківців.



Теги:ДФС в Чернігівській області, Насіння Чернігівщини, роботодавці


Читайте також



Коментарі (0)
avatar