реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Голова "Просвіти" поцілував жінку з плакатом "Путін Гітлер"

На народному недільному віче у Чернігові, звісно, мова йшла про Тараса Шевченка і російську агресію в Україні.

Різко засудили окупацію Криму голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрєв, народний депутата Сергій Аверченко, депутат обласної ради Віктор Лазар, голова профспілки підприємців "Єдність" Світлана Жимолостнова, представник "Свободи" Євген Малецький та інші. Віче відкрив виконанням Гімну України голова обласної організації Народного Руху Володимир Ступак.

Архієпископ Чернігівський і Ніжинський, секретар Синоду Української Православної Церкви Київського патріархату Євстратій наголосив - який же Путін православний, якщо він йде війною на православну країну, на тих, кого російська пропаганда називає браттями?

Василь Чепурний відзначив як оригінально Росія відзначає 200- ліття Тараса Шевченка і додав: "Як український націоналіст, голова обласного товариства "Просвіта", я скажу, що ми любимо Росію! Але не Росію окупанта, а ту Росію, яка в Кубані виставляє банер "Майбетнє Кубані з великою Україною!", яка в Саратові виходить на 10-тисячний мітинг у підтримку України, яка в Тюмені освоїла українськими руками нафтові і газові родовища, а в Санкт- Петербурзі викладено українськими кістками будівництво міста. Ту Росію, література якої почалася із "Шинелі" великого українця Гоголя. А Росію Путіна вимагаємо забиратися геть!".

На закінчення виступу Василь Чепурний запросив на сцену молоду жіночку. Коли вона піднялася, всі прочитали її плакат "Путін Гітлер". Від імені всіх чоловіків Василь Чепурний подякував мужній жінці і поцілував її.

Фото Володимира МОРОЗА





Коментарі (0)
avatar