реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Газ подорожчає на 50 відсотків. За Крим.

Пам"ятаєте обіцянку Президента В.Януковича про те, що ціни на газ не зростатимуть завдяки дозволу на продовження перебування російського флоту у Криму? Ага, в обидві руки!
Ціни на газ для населення з 1 серпня зростуть у півтора раза. Національна комісія регулювання електроенергетики затвердила в вівторок нові роздрібні ціни на природний газ, що використовується для потреб населення, які на 50 відсотків вищі, ніж дотеперішні.

Постанова про це, яка набуває чинності з 1 серпня, цього ж дня, в вівторок, була зареєстрована в Міністерстві юстиції, мовиться в повідомленні на сайті НКРЕ.

Підвищення цін на газ для населення є однією з умов надання нової позики Міжнародного валютного фонду, про який нині домовляється уряд.

Як заявила раніше в вівторок заступник міністра фінансів Тетяна Єфименко, уряд планує підписати новий меморандум про економічну та фінансову політику і лист про намір співпраці з МВФ уже до кінця цього тижня.

Попереднього разу роздрібні ціни на природний газ для населення зростали з 1 грудня 2008 року – тоді підвищення склало 35 відсотків.







Теги:уряд Азарова, газ, зростання цін, МВФ, Крим, Чорноморський флот


Читайте також



Коментарі (0)
avatar