реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Газ для машин: і тут проблеми

Чернігівське підприємство заправляло машини газом, який "забувало" перевіряти за показником концентрації парів води. Про це повідомила виконуюча обов’язки начальника відділу держаного нагляду державного підприємства "Чернігівстандартметрологія" Наталія Косьян.

Порушення виявила перевірка державного нагляду на автомобільній газонаповнювальній компресорній станції ТОВ "Чернігів-Ресурси" », - сказала вона.

За її словами, інспектори встановили, що відібрана партія природного паливного компримованого газу для двигунів внутрішнього згоряння, відібрана 8 лютого, не відповідала вимогам державного стандарту через відсутність контролю за показником концентрації парів води.

Автомобільна газонаповнювальна компресорна станція ТОВ "Чернігів-Ресурси" працює уже кілька років та займається заправкою автомобілів стисненим газом метаном.

Згідно з державним стандартом, підприємці мають не менше 1 разу на добу перевіряти свою продукцію за показником концентрації парів води. Але перевірене підприємство не мало ні власної лабораторії для таких перевірок, ні угоди зі сторонньою акредитованою лабораторією для контролю цього показника.
Реалізація продукції підприємства заборонена до усунення порушень вимог нормативних документів.

Преc-служба ДП "Чернігівстандартметрологія




Теги:газ, метан, машини, підприємці


Читайте також



Коментарі (0)
avatar