реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Футбол і борці за свободу

За сприяння Бобровицької «Свободи» спільно з СК «Колос» відбувся турнір з футболу «Пропаганда здорового життя серед молоді».До участі у змаганнях своїх кращих спортсменів делегували 9 сіл Бобровицького району: Нова-Басань, Стара-Басань, Макарівці, Марківка, Мирне, Бобровиця, Лукашівка, Ярославка та Кобижча.

Не зважаючи на сніг та дощ, на полі вирували справжні футбольні пристрасті. Аби відстояти ім’я свого села, запал та боротьба була настільки самовіддана, що іноді здавалось, що футбольні змагання переростуть в турнір з вільної боротьби.

Під час нагородження переможців в.о. керівника Бобровицького осередку ВО «Свобода» Андреєв Сергій привітав учасників змагань, зазначивши: «На Чернігівщині «Свобода» традиційно проводить спортивні змагання різного гатунку. «Свободівці» у своїй діяльності ставлять акцент на роботу з молоддю, особливо сільською. «Свобода» культивує в української молоді прагнення до здорового фізичного і морального духу. Памятайте, що Великі борці за волю Україні гартували себе саме у спорті. Переконаний, що в майбутньому Ви також станете достойними захисниками своєї, Богом даної країни, і великої української нації».

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»




Теги:Бобровиця, Спорт, Футбол, свобода, турнір


Читайте також



Коментарі (0)
avatar