реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Бобровицькі свободівці вручили футбольній команді нову форму

8 квітня на центральному стадіоні м. Бобровиця відбулося урочисте вручення форми юним футболістам місцевої команди ДЮСШ «Бобровиця» активістами Всеукраїнського об’єднання «Свобода».
Ініціатором заходу став голова Бобровицької районної організації ВО «Свобода» Сергій Андреєв. Саме він вручав юнакам 2000-2001 року народження новенькі форми жовтого кольору з національною символікою, логотипом ВО «Свобода» та надписом назви рідного міста, відповідно – іменем команди.

Тренер команди Олександр Павліченко у вступному слові зазначив присутнім, серед яких були і батьки юних спортсменів, що саме завдяки свободівцям команда оновила свій «гардероб». І, між іншим, саме в цій формі влітку цього року хлопці будуть захищати честь свого міста і країни на футбольних змаганнях серед юніорів у Франції. Ще раз подякувавши націоналістам за матеріальну підтримку, він передав слово голові Бобровицької районної організації ВО «Свобода».

Сергій Андреєв привітав юнаків з такою приємною подією в їхньому спортивному житті, побажав нових досягнень, нових висот і особисто вручив кожному з них по комплекту новенької форми від «Свободи». Вітаючи вихованців Бобровицької ДЮСШ, свободівець зокрема зазначив: «Радість на обличчях дітей та їхніх батьків додає націоналістам наснаги і бажання і надалі віддано працювати для людей, свідомих громадян молодої країни і виховувати її майбутню гордість – молодих спортсменів, патріотів України!»

Прес-служба Бобровицької районної організації ВО «Свобода
»



Теги:націоналісти, Футбол, Бобровиця, свобода


Читайте також



Коментарі (0)
avatar