реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Фронтовики змусили вибачатися перевізника

Водій мікроавтобуса, що належить підприємцю-перевізнику Володимиру Коваленку, відмовився везти пільговика - учасника Революції Гідності. Це сталося в Києві, куди курсують маршрутки з Чернігова. На відео, що зняли свідки події, видно, як водій виштовхує чоловіка з автобуса, тримаючи його за горло.

У відповідь учасники бойових дій на Донбасі заблокували виїзд автобусів цього перевізника з Чернігова. «Ми блокуємо автобус, щоб він не поїхав, тож перевізник зараз втратить клієнтів, і підуть до того, котрий більш порядний. Тобто покарання гривнею», - розповів учасник акції Юніс Аскеров.

Після тривалого конфлікту водій вибачився і сказав, що написав заяву на звільнення. А Володимир Коваленко звинувачення у відмові перевозити пільговиків відкидає, показуючи білетну відомість зі станції «Дарниця». Каже, що його підприємство за день перевозить майже сто пільговиків, але держава це не компенсує. Дії водія виправдовує: мовляв, той вимагав, аби пільговик взяв квиток, де вказується страховка. Але біля київської станції метро «Лісова», де чернігівці часто сідають у маршрутки, ніхто жодних квитків взагалі не бере.

Воїнів-ветеранів вибачення не задовольнили. «Вибачення були нещирі. Зі скрипом. Звільнили водія «за власним бажанням», а не за статтею, хоча і пообіцяли, що більше ніде, ні в Чернігові, ні в області, він працювати не буде», - зазначив Юніс Аскеров."Голос України"

Довідка "Сіверщини".

Володимир Коваленко, 1966 року народження, приватний підприємець. Був депутатом Чернігівської міської ради (партія "Наш край").
Перевізник Володимир Коваленко більшу частину задекларованого доходу за 2014 рік, а саме 439 250 тисяч гривень, отримав у подарунок. “Вказана сума - це вартість нерухомості, яку мені подарувала донька”, — зазначив у коментарі ЧЕСНО Володимир Коваленко.

Зазначимо, що Коваленко, як і його однопартійці з “Нашого краю” (що складається переважно з екс-регіоналів) знають, як правильно заповнювати декларації



Теги:фронтовики, перевізники, Юніс Аскеров, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar