реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Фотовиставка мандрівника -- спецкора "Сіверщини"

Біля 50 фотографій представив не своїй першій фотовиставці відомий мандрівник, журналіст Олександр Волощук у Чернігівському художньому музеї імені Г.Галагана.

Представляючи її, директор музею Ірина Ральченко наголосила на багатогранності таланту Олександра: він і автор публікацій у газетах "Сіверщина" та "Біла хата", і видав уже три книги, і працював на телебаченні та у футболі. "А до кінця нашої виставки, -- заінтригувала Ірина Григорівна, -- вийде четверта книга Олександра".

Головний редактор "Сіверщини" Василь Чепурний розповів як повинався шлях Олександра у літературу:"З нашим редакційним посвідченням він пройшов і проїхав простори російської Півночі та Далекого Сходу. І саме "Сіверщина" видала його першу книгу "Автостопом на край світу". Цікавий був випадок, коли завдяки читачу "Сіверщини" з Бахмацького району Олександра Волощука дуже гостинно прийняв у Надимі син того читача.

Журнаілст зі Львова Сергій Лещенко наголосив як вихідці з Чернігівщини гордяться своїм земляком. А Володимир Магерамов, тренер футбольного клубу "Легенда", згадав як мандрівника підвозив в Азербайджані його родич -- абсолютно випадково. Світ тісний. Саме його і представив на своїх фото Олександр Волощук.



Теги:Сіверщина, автостоп, Олександр Волощук, мандрівник


Читайте також



Коментарі (0)
avatar