реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Фігуранта люстраційного списку - звільнено!

Після пікетувань, скарг, намагань критикованого вибрехатися нарешті звільнено зі своєї посади начальника управління Міндоходів Лаврешова, який штабом національного спротиву включений до люстраційного списку у частині тих, кого штаб вимагає звільнити.

Колективу Головного управління Міндоходів у Чернігівській області представили нового керівника. Наказом Державної фіскальної служби України від 21 липня 2014 року №41-о обов’язки начальника Головного управління Міндоходів у Чернігівській області покладені на Степана Павловича Дусяка (на фото).

Представляючи новопризначеного керівника, директор департаменту персоналу Державної фіскальної служби України Віктор Пригаровський зазначив, що Степан Дусяк має великий досвід роботи у податковій службі, пройшов шлях від державного податкового інспектора до керівника департаменту центрального апарату. Працював і у Міністерстві фінансів України.

— Що стосується нашої подальшої з вами роботи, — наголосив в.о. начальника ГУ Міндоходів у Чернігівській області Степан Дусяк, то ви повинні проявити професіоналізм. Нашим пріоритетом є наповнення бюджету. Але не будь-якою ціною, а шляхом визначених законом норм і правил. Не може бути, що одні платять податки, а інші — не платять роками. Всі повинні бути рівні перед законом. Платник – ваш рівноправний партнер. Він має свою думку і ми повинні її почути. У нас має бути коректне ставлення до платника, і по можливості – постійний діалог.

У люстраційному списку першочергових звільнень - ще 10 чиновників: Микола Стрілець, Аркадій Білібаєв, Олександр Соколов, Валентин Мельничук, Костянтин Нікулін, Володимир Купріяненко, Сергій Мойсієнко, Олег Шерман, Артем Стах,



Теги:люстраційний список, податкова, штаб спротиву, Лаврешов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar