реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Фальшивий номер газети "Гарт" -- робота "регіоналів" чи Рудьковського?

Сьогодні в районному центрі Куликівка роздавали номер обласної газети "Гарт" -- видання обласної ради, який виявився фальшивим.
Говорить Петро Антоненко, голова редакційної ради газети "Сіверщина":

-- В номері міститься так би мовити інтерв"ю народного депутата, керівника обласної організації "Батьківщини" Івана Куровського, в якому він начебто розповідає про свою злочинну діяльність. Зрозуміло, що такого і в дурному сні Іван Іванович Куровський не буде говорити. Я зателефонував редактору газети "Гарт" Дмитру Іванову, який підтвердив, що такого випуску керованої ним газети не існує. А якщо є -- то фальшивка. Робота схожа на почерк відомого Миколи Рудьковського.

До речі, Микола Рудьковський у спецвипуску регіоналів "Чернігівщина за Януковича" висловився чітко на підтримку саме цього кандидата. Як і ще один соціаліст -- Володимир Тандура, що був у "помаранчевій" обласній державній адміністрації.

Газета "Гарт" довго "дружила" з Миколою Рудьковським, сприяючи його перемозі на виборах міського голови Чернігова. Дмитро Іванов є депутатом обласної ради від Соціалістичної партії.




Теги:Петро Антоненко, Гарт, Дмитро ІВАНОВ, вибори 7 лютого, Рудьковський, Фальшивка


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Рудковський ожив, а ще недавно возили на возику.
Цікаво чи здатний він до жінок, і чи повідомляють про це в газеті.
avatar