реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Звільнення директора "Укрпошти", або чому полковник Рутар так хоче на пошту

Центр протидії корупції домігся звільнення керівника корумпованої "Укрпошти".

«За підсумками проведеної наради з керівництвом «Укрпошти», згідно з матеріалами, наданими громадськістю, і за виявленими під час перевірки на підприємстві правопорушеннями, міністром інфраструктури Андрієм Пивоварським ухвалено рішення звільнити в.о. генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Михайла Паньківа», - зазначається у офіційному повідомленні.

За даними народних люстраторів, коли було виявлено зловживання в розмірі 100 тисяч гривень, Михайло Паньків сказав - мовляв, якщо я буду колупатися в кожному тендері, то в мене часу не вистачить? Не вистачить на що? - годилося б запитати.

До речі, у сприйнятті непосвячених "Укрпошта" - це доставка газет, телеграм та посилок. Насправді, передплата газет сьогодні займає в товарообігу чернігівської дирекції "Укрпошти" лише 12 відсотків. Все інше коштує серйозні гроші - товари на продаж. І відкати там величезні, бо коли лампочка, яку листоноша приносить бабі Ганні, удвічі дорожча за лампочку в міському магазині - то питання про корупцію зайві.

Хоча чернігівська дирекція "Укрпошти" традиційно заробляє і на передплаті - так за корупційними схемами виплачуються їм великі кошти за передплату двох газет - "Гарту" (редактор Дмитро Іванов) і "Вісника Ч" (редактор Сергій Народенко). Кожному листоноші доведено план передплати саме на ці видання і за невиконання плану листоношам доводиться передплачувати за свої кошти, або розносити як на продаж ті ж таки газети. Звісно, що це відбувається за рахунок інших газет.

Марко ХАРКО



Теги:Укрпошта, Гарт, Корупція, Вісник Ч, Дмитро ІВАНОВ, Ярослав Рутар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar