реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Фальшива "Українська правда" -- в Чернігові

У Чернігові по поштових скриньках розкидають черговий номер друкованого видання з назвою та логотипом інтернет-видання «Українська правда», яке не має відношення до справжнього ЗМІ. Про це повідомляють читачі «Телекритики».

Номер датовано 20 вересня 2013 року. На першій шпальті - матеріал про те, по чому продаються журналісти, на останній - про «сірого кардинала» Femen.

Це не перший приклад поширення в регіонах фальшивої газети із назвою «Українська правда». Наприкінці серпня і на початку вересня такі клони з'явилися в Херсоні, Івано-Франківську, Полтаві та Кременчуці, згодом - у Тернополі, Полтавській і Сумській областях.

На початку вересня редакція інтернет-видання «Українська правда» звернулася до правоохоронних органів з приводу випуску фальшивої газети з логотипом видання та запуску онлайн-двійника «Українська кривда». Представники видання розцінюють такі дії як такі, що спрямовані на дискредитацію «Української правди»: «Розрахунок - неуважний або непоінформований читач має сприймати за чисту монету будь-які нісенітниці, які виходять на цих ресурсах або під нашим брендом, або в нашому дизайні».

телекритика



Теги:Українська Правда, інформаційний простір, Медведчук


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Судячи з деяких частин змісту замовником газети є  адвокат Кремля Медведчук. Хто не згоден?
avatar