реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

...І язики не відсохнуть!

Нацрада анулювала ліцензії "Ньюсвану", "112 -го" та інших медведчуківсько- мураєвських каналів. І це нормально.
Але інші канали опзжистів спокійно собі працюють. І "1+1" з часткою того ж Медведчука, і "Інтер", яким володіє Фірташ з однопартійцями Медведчука, не просто працюють, а фінансуються з державного бюджету і стали монополістамі у цензурному «телемарафоні».

Ведучі, які вихваляли Медведчука, патріотично розповідають про війну. Вони не отримують повісток і подорожують світом. Звичайно, я маю на увазі не всіх журналістів, але тих, хто принижував українців, пропагував побєдобєсіє і захоплювався Москвою.

У нацистській Росії те саме. Перебудовчі єльцинські журналісти - і Соловйов, і Кисельов, і навіть Міткова, які отримували ордени за підтримку демократії від балтійських країн, сьогодні - головні нацистські яструби, путінські гебельси.

І якщо замість Путіна, який раптово помре, стане Патрушев вони критикуватимуть Путіна за мʼякотілість, а якщо Навальний- за корупцію.

Медведчуківсько- мураєвські канали - тверда путінська сила, яка проводила проросійську політику. А ось ці інші пристосуванці- сила мʼяка, яка просто не дає побудувати сильну Україну. І саме вони серед інших причин стали приводом до таких втрат у війні. Згадую відому до банальності цитату польського поета Бруно Ясенського :
"Не бійся ворогів – в найгіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів – в найгіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих – вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існує на землі зрада і вбивство".

Микола КНЯЖИЦЬКИЙ



Теги:інформаційний простір, агенти Москви, Нацрада, Медведчук, Микола Княжицький


Читайте також



Коментарі (0)
avatar