реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Факти, що не стикуються...

Ніяк мені не вкладаються в голові незаперечні факти.

Що присутні в кожному куточку навколо Ґази війська Ізраїлю "не помітили" проникнення МАСИ озброєних осіб на мопедах, під ПАРАШУТАМИ.Що ще перед стіною з веж стеження не помітили СЕРЕД БІЛОГО ДНЯ проникнення ГРУП зі зброєю на територію, котра під тотальним контролем Цагаль/IDF.

Що безцільна терористична провокація серед ясного дня - це не продуманий хід для появи яскравих матеріалів у спецоперації по дегуманізації населення Ґази (що дивно, не Хамасу по-суті, а саме населення Ґази). Тоді як типово Хамас виконував обстріли вночі.

Що розвідка держави Ізраїль, яка безперервно перебуває в режимі активного бойового стеження, "схибила ненавмисно". Що Мосад не має агентів в лавах Хамас. Які б посприяли координації та створенню casus belli для кривавої етнічної зачистки Ґази.

Що посланці від Нетаньягу до xyйлa в Кремль з візитом в травні цього року не розвідували метод гібридної війни РФії. В якій вона намагалася дегуманізувати українців ще з 2014-го. І що воєнні відомства уряду Ізраїля не вивчали для себе досвід Московії з інформаційного супроводу т.зв. 'СВО'. Яка де-факто планувалася для геноциду українців та повної ліквідації української держави.

Що xyйлo не знайшов порозуміння з Нетаньягу про відвернення фінансування від України на користь держави Ізраїль. Саме перед зимою. Та не запевнив посприяти Нетаньягу провокаціями для casus belli проти населення Ґази.

Юрій ХОДАРЄВ



Теги:широка війна, Гази, Україна - Ізраїль, Моссад, Юрій Ходарєв


Читайте також



Коментарі (0)
avatar