реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Європейську алею висадила команда Атрошенка

Двадцять друга школа- ліцей Чернігова - єдина в області, що співпрацює з ЮНЕСКО за програмою асоційованих шкіл. Відповідно, з 5 класу тут вивчають як другу іноземну мову не російську, як багато де у відомстві пана Купріяненка, а німецьку. Пам'ятаю, скільки зусил довелося мені докласти у школі свого сина, щоб домогтися вивчення як другої іноземної мови таки німецької. А в цій школі все йде природньо...

"Україна - європейська держава і Європа - наш спільний дім..." - текст, що починається такими словами, на урочистій лінійці в 22-ій школі- ліцеї був виголошений сімома мовами - українською, німецькою, англійською, французькою, турецькою, польською, вірменською. Саме цього дня відзначався і європейський день мов.

Народний депутат України Владислав Атрошенко побажав. щоб молоде покоління ще й осво ювало китайську та арабську мови, відкриваючи світ Україні і Україну - світові. Він же запевнив батьків учнів, що його команда, прийшовши до влади у міській раді, зробить усе, щоб ліквідувати побори з батьків у школах та забезпечити економне і ефективне освітлення в школах, "щоб не сліпли діти і вчителі".

А тоді команда Атрошенка разом з учителями та дітьми висадила європейський квітник та європейську алею туй. Висадкою дерев займалися відомий спортсмен Андрій Дериземля, психолог Регіна Гусак, волонтер Світлана Федорова, директор ринку "Нива" Олег Мороз та інші майбутні кандидати в депутати міської ради.



Теги:Владислав Атрошенко, Чернігівська міська рада, день мов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar