реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Європейська солідарність" відмовилась визнавати результати виборів Вірастюка

Нардепи від партії "Європейська солідарність", а також позафракційна народна депутатка Оксана Савчук, яка є членкинею ВО "Свобода", заявили, що довибори депутата у Верховну Раду на Івано-Франківщині сфальсифіковані, а тому вони не визнаватимуть результатів.

"Те, що ми бачили на ОВК у Надвірній – участь спецпідрозділів "Альфа" у підрахунку, абсолютно брутальне втручання у виборчий процес і попередження для нас, для всіх українців, до яких виборів нам треба готуватися в майбутньому від цієї влади", – сказав нардеп Володимир В’ятрович.

"Ті вибори, які відбулися, ми не визнаємо цього результату. Ми вважаємо, що ці вибори сфальсифіковані і результат не є волевиявленням людей, які проживали на 87-му виборчому округу", – заявила народна депутатка Оксана Савчук.

Нагадаємо, кандидат у нардепи Олександр Шевченко звинуватив СБУ у тому, що крадіжку бюлетенів забезпечували працівники спецпідрозділів цього відомства.

Громадянська мережа ОПОРА оприлюднила заяву про недотримання у ОВО № 87 на виборах народного депутата України прав виборців на законне і чесне встановлення підсумків їхнього волевиявлення.

Зокрема, йдеться і про те, що 1-го квітня представники СБУ перебували у будівлі, в якій розташоване приміщення ОВК, ймовірно за викликом щодо безпекової ситуації.СуспільнеНовини



Теги:довибори, Європейська солідарність, Надвірна, Вірастюк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar