реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Євромітингарі готові ставити свій намет біля намету московського

Сьогодні на традиційному мітингу в підтримку євроінтеграції України у Чернігові, коли завели двигун для озвучення зібрання, судові виконавці намагалися зачитати рішення судді О.Зайця про заборону вмикання звуковідтворювальної апаратури. Їх зустріли криками "Ганьба!".

Голова профспілки ринкових торговців Олена Варнакова сказала: " У рішенні суду ніде не йдеться про сквер Попудренка, а тільки про проспект Миру. Так от повідомляю державній виконавчій службі, що вони «умикнули» апаратуру і за це вони ще відповідатимуть. Ще їм повідомляю , що на проспекті Миру , 1 знаходиться намет, який державна виконавча служба не може прибрати восьмий рік.
Якщо наша виконавча служба заважатиме нам проводити курс нашого Президента на євроінтеграцію, то ми поставимо наметове містечко на проспекті Миру,1".

Як відомо, мова йде про намет московської церкви, що стоїть всупереч рішенню суду -- і виконавча служба вперто не помічає порушення. тепер же, через свою юридичну безграмотність начальник юридичного відділу міської ради Павло Вовк та суддя адміністративного суду О.Заяць створили додаткову проблему своїм начальникам і замовникам. Адже якщо мітингарі дійсно поставлять свій намет біля московського -- доведеться зносити обидва. А Москва ж за це по голівці не погладить!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Катерининська церква, євроінтеграція, опозиція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar