реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

У Соколова загорівся Дід Мороз

Нарешті наважився вийти до своїх виборців міський голова Чернігова Олександр Соколов. Сталося це під час відкриття міської ялинки на Красній площі.

Але от халепа - якраз під час його виступу загорівся головний Дід Мороз, що стояв на площі. Телеканал "Дитинець" показав як його гасили. Дитинець

Що воно за знак для героїчного міського голови Соколова?

Чернігівські Діди Морози в Чернігові тримали в руках плакати «Дід Мороз проти кривавої йолки» та «Дід Мороз за євроінтеграцію».

Нагадуємо, що напередодні відкриття ялинки біля неї пройшов брифінг депутатів обласної та міської ради від обласного штабу національного порятунку, які показали абсурдність юридичної підготовки начальника управління міської ради Павла Вовка та судді окружного суду Олександра Зайця, які заборонили у Чернігові не тільки намет євроінтеграції, але й навіть ... новорічні свята.

Уже знаменитий майор Нілов чомусь не порушує справу на міського голову за ігнорування рішення суду. Точно так, як і на о. Лєдового, що содержить намети під Катерининською церквою.



Теги:Олександр Заяць, Катерининська церква, майор Нілов, Олександр Соколов, вибіркове правосуддя, євроінтеграція, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Свідомі люди гасять, а пси знімають та радіють від того. Фу....
avatar