реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Джерела доходів населення

За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств, у 2009р. сукупні ресурси (доходи) середньостатистичної сім’ї в області становили 2678 грн. Це на 12% більше, ніж у 2008р. На одного жителя припадало в середньому 1130 грн.
Найвищі доходи в Україні, як і раніше, мало населення м.Києва. Середньодушові сукупні ресурси киян в 1,6 раза перевищили аналогічний показник середньостатистичного українця.
Основним джерелом надходжень у бюджет сім’ї області залишається оплата праці, яка становила його третину (34%). Пенсії, стипендії та соціальні допомоги (готівкові та безготівкові) теж складали близько третини сімейного бюджету. Найважливіше місце серед них належало пенсії – 27,5%.
Доходи від особистого підсобного господарства протягом року зросли і становили 16% надходжень, доходи від підприємницької діяльності та самозайнятості – 4,5%.
Значну частину (12,5%) займали допомоги від родичів та інших осіб грошима та продуктами харчування, використані заощадження, позики, повернені домогосподарству борги тощо.



Теги:доходів, джерела, статистика, населення


Читайте також



Коментарі (0)
avatar