реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Дворовий футбол! На старт!

В Чернігові стартує чемпіонат з дворового футболу!

16 квітня о 12.00 відбудеться головна передсезонна зустріч капітанів команд, які зареєструвалися для участі в Чемпіонаті Чернігова з футболу 8х8 (так званого дворового футболу, що популяризує спорт і здоровий спосіб життя серед молоді, в тому числі – з соціально незахищених родин).

Як повідомляє Президент міської асоціації футболу 8х8 Богдан Ткаченко, під час зібрання буде проведене жеребкування, буде складений розклад ігор у вищій та І лігах, а також капітани обговорять проблемні питання щодо організації змагань. Зокрема, мова йтиме про стан полів для проведення турніру, адже в нашому обласному центрі їх не вистачає. Поля на території загальноосвітніх шкіл перебувають не в належному стані. Команди готові взяти участь у наведенні ладу на деяких полях.

Фінансування змагань цього року було вирішено таким чином: генеральним спонсором Чемпіонату Чернігова з футболу 8х8 виступає кондитерська фабрика «Стріла». До речі, команда цього підприємства також готується поборотися за Кубок Чернігова з дворового футболу та медалі у вищому дивізіоні змагань, тренування проводяться щотижня.

Очікується, що старт сезону «Весна-Осінь 2011» відбудеться вже 23 квітня о 13.00 на полі СК«Хімік». Відбудеться матч за Суперкубок між найкращими командами минулого року - Чемпіоном вищої ліги та володарем Кубку 2010 року командою «Гамма» та срібним призером вищої ліги командою «Ремзавод». Задля отримання більш детальної інформації телефонуйте: 611-554 (Богдан Ткаченко), слідкуйте за перебігом подій на сайті Асоціації футболу 8х8: www.football8x8.com.ua

Вікторія СИДОРОВА, Медіа-центр "Наше місто"




Теги:Спорт, Футбол, дворовий футбол, Богдан Ткаченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar