реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Духові шафи Bosch — найкращі моделі

Безглуздо сумніватись в тому, що духовка Бош є одним з найкращих варіантів для кухні. Однак яку саме модель варто вибрати серед десятків пропозицій? На це питання відповідають спеціалісти інтернет-магазину «Стилус».

Bosch HBG634BW1


Власники відмічають цілий список переваг моделі:
● Моментальне нагрівання камери.
● Сенсорне керування.
● Надійність конструкції.
● Різноманіття програмних режимів.
● Якісний гриль.
● Автоматична очистка емалі.

Зверніть увагу! Модель підтримує конвекційний обігрів камери, а для швидкого відтавання продуктів з холодильника доступний режим розморожування.

Bosch HBG634BB1


Десяток автоматичних програм, інтерактивний дисплей, опція самоочищення — це далеко не повний список переваг моделі. Окрім перерахованих плюсів, девайс має підвищену енергоефективність класу «А+». Тому користувач може спокійно готувати без зайвих витрат. А наявність конвекції та грилю серйозно розширює спектр доступних кулінарних шедеврів.

Bosch - Stylus.ua


Bosch HBG6750S1


Модель має наступні плюси:
● Сенсорне керування.
● Конвекційне нагрівання.
● Піролітичне очищення.
● Зручна звукова індикація.
● Автовідключення.

Важливо! В конструкції девайсу передбачені телескопічні напрямні, які гарантують виконання максимально зручних та беспечних маніпуляцій зі стравами.

Bosch HBG655BS1


Духова шафа укомплектована ємнісною камерою на 71 літр, що дозволяє спокійно готовувати за один сеанс декілька страв в розрахунку на велике застілля. Користувачу пропонується на вибір 13 автоматичних режимів.

А що стосується додаткових можливостей, то агрегат підтримує швидке розморожування продуктів, готування на грилі, конвекційний обігрів та самостійне відключення після закінчення встановленого часу на таймері.

Бажаєте дізнатись про інші топові варіанти кухонної техніки Bosch? Отримайте консультацію стосовно вибору духових шаф на сайті Stylus.ua, де на вас чекають сотні варіантів товарів за низькою ціною.






Теги:духові шафи, bosch, споживач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar