реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Призначення муфти для м'ясорубки Bosch

Кухонна побутова техніка покликана прискорити та полегшити процес приготування їжі. З нею можна швидко подавати на стіл найсмачніші страви. М'ясорубка – один з найважливіших агрегатів на кухні. Щоб вона приносила вам користь якомога довше, слід звертати увагу на стан її запчастин.

Одним із найважливіших комплектуючих цього кухонного приладу є муфта. Замінити її завжди можна у онлайн-магазині Patok, де представлений великий асортимент муфт для м'ясорубки Bosch.

Що робить муфта?

Муфта оберігає двигун м'ясорубки від надмірних навантажень. В окремих випадках спостерігається вихід її з ладу. На відміну від інших брендів, м'ясорубки Bosch мають у своєму складі захисну муфту. Це комплектуюче може зламатися при обробці надто твердого м'яса, або при проникненні у пристрій інших твердих предметів – горіхів, кісток тощо. Якщо муфта вже стала непридатною, подальше використання м'ясорубки рекомендується тільки після її заміни.

Захисна функція муфти полягає в тому, що вона бере на себе усе робоче навантаження. У результаті виходить з ладу саме вона, а не двигун виробу. За її відсутності довелося б відновлювати двигун, що обійшлося б набагато дорожче.

Звичайно, м'ясорубка може працювати і з несправною муфтою. Але не замінивши її вчасно, ви ризикуєте вивести з ладу двигун, який не буде мати необхідного захисту.

Призначення муфти для м'ясорубки Bosch

Які бувають запобіжні муфти

Муфти для м'ясорубки Bosch відрізняються по конфігурації, що залежить від моделі виробу. На сьогоднішній день відомі запобіжні пристрої:

  • пластикові;
  • металеві;
  • з отвором для гвинта;
  • без отвору.

Пластикові муфти можуть вийти з ладу за порівняно невеликих навантажень. Металеві варіанти мають більшу витривалість, але вони коштуватимуть дещо дорожче. Якщо ваша втулка шнека для м'ясорубки Bosch була з прорізом для гвинта, слід замінити її аналогічним виробом. Завжди варто орієнтуватись на стару деталь.

Якщо ви не впевнені, яку саме муфту вам потрібно замити, то звертайтесь до спеціалістів магазину Паток, котрі зможуть надати вам фахову консультацію і визначитися з необхідними деталями саме для вашої техніки.

Знайти відповідну втулку для м'ясорубки бренду Bosch сьогодні не важко. У каталозі інтернет-магазину Паток ви завжди знайдете потрібну модель за вигідною ціною. Тут представлені лише надійні, довговічні вироби.

Крім того, до ваших послуг швидка та недорога доставка. Завдяки комплектуючим магазину Patok ваша кухонна м'ясорубка Bosch прослужить вам найдовший термін.




Теги:муфта, споживач, bosch, Patok


Читайте також



Коментарі (0)
avatar