Довженківці жито жнуть
На полях зріють зернові. "А нам час попіклуватися про заготівлю жита для солом'яних різдвяних прикрас. Житня солома була вдавнину найбільш популярною для цих виробів - вона сонячно-жовта, має довгі стебла, розділені на 4-5 колін, і тому можна створювати фігури різної ажурності" - написали працівники Сосницького музею Олександра Довженка.
Тож музейні працівники, скориставшись дозволом сосничанина Миколи Петровича Маценка, озброїлись не аби чим, а серпами, як наші предки, та й нажали жита для майбутніх МК.
Господарю наша вдячність!
Жито сохне.
Головне зараз - аби хлібосольна Україна стала поперек горла нашим ворогам і вони до зими зникли в своїх болотах. А для цього підтримуймо наших захисників і один одного!
Тож музейні працівники, скориставшись дозволом сосничанина Миколи Петровича Маценка, озброїлись не аби чим, а серпами, як наші предки, та й нажали жита для майбутніх МК.
Господарю наша вдячність!
Жито сохне.
Головне зараз - аби хлібосольна Україна стала поперек горла нашим ворогам і вони до зими зникли в своїх болотах. А для цього підтримуймо наших захисників і один одного!
Читайте також |
Коментарі (0) |