реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Довженківці жито жнуть

На полях зріють зернові. "А нам час попіклуватися про заготівлю жита для солом'яних різдвяних прикрас. Житня солома була вдавнину найбільш популярною для цих виробів - вона сонячно-жовта, має довгі стебла, розділені на 4-5 колін, і тому можна створювати фігури різної ажурності" - написали працівники Сосницького музею Олександра Довженка.

Тож музейні працівники, скориставшись дозволом сосничанина Миколи Петровича Маценка, озброїлись не аби чим, а серпами, як наші предки, та й нажали жита для майбутніх МК.
Господарю наша вдячність!

Жито сохне.
Головне зараз - аби хлібосольна Україна стала поперек горла нашим ворогам і вони до зими зникли в своїх болотах. А для цього підтримуймо наших захисників і один одного!



Теги:музей Довженка, жито, Сосниця


Читайте також






Коментарі (0)
avatar