реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Доведеться Колєснікову зустрітися зі мною...

Москвороті знову поперли на українців. Цього разу об’єктом агресії російськомовного учасника телешоу «Україна 24» стала Лариса Ніцой. Б.Колєсніков (колишній міністр часів Януковича-Азарова) посмів образити мою дружину. Перед тим він безкінечно перебивав міністра Ткаченка, голову комітету Потураєва, заважав вести передачу. Щойно Лариса Ніцой розповіла про численні факти дискримінації українців та української мови так цей телевізійний персонаж вчинив скандал в студії, зірвався на брудну лайку неначе він досі у донецькому підворітті лихих 90-х, а не в столиці европейської Україні.

Справедливості заради мушу визнати, що обзивання Б.Колєснікова в ході сварки «путінським памперсом» було надто емоційним. Але це жодним чином не применшує провини цього чоловіка за завдану жінці образу. Тому переконливо раджу Б.Колєснікову публічно вибачитися перед Ларисою Ніцой. В іншому разі Б.Колєснікову прийдеться зустрітися зі мною, її чоловіком та з'ясувати питання етики і захисту гідності.

Тема боротьби українців за свої права у своїй державі, як бачимо, не закрита. Як і немає відповіді на питання Лариси Ніцой в студії до міністра і депутата: Яким чином влада захищатиме українців від дискримінації за мовною ознакою? Бо російськомовних співгромадян влада захищає вже 30 років.

Андрій НІЦОЙ



Теги:Лариса Ніцой, донецькі, українська мова, режим януковича


Читайте також



Коментарі (0)
avatar