реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Досить про Голодомор! Тепер - про Голокост

Прочитавши інтерв'ю Антона Дробовича, нового очільника Інституту національної пам'яті, я зрозуміла одне: у мене, на жаль, нездорова ідентичність, а Дробович береться її оздоровити, нагадавши, що українці -- нація політична, тому треба рахуватися з українськими євреями, росіянами (їх, до речі, Дробот забув, напевно, ми адін народ), поляками, угорцями, болгарами і т.д. Досить нав'язувати їм своє бачення історії і життя, а ще мови, канєчно, тоже?

Недаремно Дробович захистив дисертацію на тему гедонізму як феномену, концепту, патерну і т.д. Від гедонізму до проблеми пам'яті -- один крок.

Буде у нас віднині політика пам'яті ліберальнішою, а то фашист В'ятрович забодав, розвів пропаганду, налякав українських євреїв, росіян, угорців, поляків й інших теж. Неприємно було жить із цим В'ятровичем і його декомунізацією. Тепер буде гедонізація. Хай живе квартал!

Роксана ХАРЧУК

Володимир В'ятрович: призначення Дробовича – "це чергове неправильне кадрове рішення уряду в гуманітарній політиці". "Це вже не помилка, а розворот в інший бік. В національній пам‘яті може не лишитися місця для України та українців".



Теги:Дробович, нові кадри, УІНП, єврейське лобі, Володимир В'ятрович, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar