реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

"Досить годувати Москву!" - у російській Федерації хочуть федерації

Перше оголошення, зроблене заздалегідь за багато тижнів, про марш у Новосибірську - інтелектуальній столиці Сибіру - про марш "Досить годувати Москву!" сприймались як інтернет-розвага політичних хуліганів. Проте після цього кремлівська влада занервувала і почала забороняти масово сайти, де розміщувалася така інформація. Добралася навіть до нашого ТСН і той погодився видалити матеріал. А ось російський сайт "Новий регіон" відмовився...

Після Новосибірська, на ту ж дату - 17 серпня - оголосили про подібний марш у Калінінграді (історична назва - Кьоніґсберґ, столиця східної Пруссії). Озвався Урал - там пригадують часи губернатора Росселя, який проголошував Уральську республіку і закликають повторити.

Виборг - зовсім не російське місто, це карельське місто Віпурі. І жителі Карелії також згадали, що Карелія - це Фінляндія до окупації її Росією (СРСР). листівки ж про приєднання до Фінляндії уже років з 5 поширюються в Карельській республіці, про що навіть говорили в Держдумі Росії.

Ба, навіть Смоленськ згадав, що він історично зовсім не російський (див малюнок).

Звісно, російська влада цього разу придушить всі марші. Поки що придушить - але бумеранг Путіну повертається: якщо можна утворювати фейкові ДНР і ЛНР та незалежний Крим, то чому не може бути Сибірської народної чи Уральської республіки? А тим паче Карельської, адже навіть при Сталіну була Карело-Фінська РСР?!

Іван ПОБИВАН



Теги:Карелія, ТСН, ЛНР, сибірський марш, Урал, розпад РФ, ДНР


Читайте також



Коментарі (0)
avatar