реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Дощ для дебілів

У Чорнобильській зоні пішов дощ. Дай-то, Боже, щоби він погасив пожежу. Вкотре Господь рятує Україну. Тільки коли він уже порятує нас від ідіотів?

Від недоумків у самому соціальному низу, які так нагадують Чеховського Зловмисника, котрий викручував гайки на залізничних коліях (бо ж як без "гайки-грузила" рибку піймати?). Нинішнім дебілам ведеться палити стерню чи траву - бо ж як без цього підготувати грунт під нові роботи? Одначе на відміну від чеховського героя нинішніх олігофренів піймати на місці злочину ніяк не можуть (здогадуєтесь, чому?). Злочинці, якого б рівня вони не були, випаровуються просто, вони невловимі.

А дебіли вже на самій горі усі роки нової Української держави "викручують гайки" з бюджетних рейок - потім ці "гайки" осідають у вигляді мільярдних доларових сум в офшорах. Ви можете назвати хоч би одного з наших "зловмисників", хто постраждав, з кого хоч би одна волосина упала? Ото ж бо - себе самого вловити річ затяжка.

До речі, дебільність є медичним терміном, який означає «легку розумову відсталість». Одначе виявляється, що "легку дебільність важко відрізнити від нормальної психіки на нижній межі норми". Схоже, наше суспільство так і не навчилось розпізнавати дебілів. Може тому, що воно саме є "НЕДОРОЗВИНУТИМ СУСПІЛЬСТВОМ" (це означення почув сьогодні з уст Віталія Портникова)??

Сергій ТРИМБАЧ



Теги:Чорнобильська зона, пожежі, Сергій Тримбач, дебілізм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar