реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Дороги на Чернігівщині прочищені

Для забезпечення проїзду на дорогах від ДП „Чернігівський облавтодор” задіяна 71 одиниця техніки та 98 чол. обслуговуючого персоналу. На дорогах області проїзд забезпечено -- повідомляє управління МНС.
Станом на 6 год. 13 січня внаслідок складних погодних умов, які виникли 10 січня, через знеструмлення не забезпечується функціонування 3 АТС, без електрозв’язку залишаються 10 населених пунктів на території Чернігівського району.

На ремонтно-відновлювальних роботах працюють бригади від ВАТ ЕК „Чернігівобленерго” та Чернігівської філії ВАТ „Укртелеком”.

Тим часом, на хуторі Щорського району померлу людину кілька днів нікому було поховати -- в селі лишилося 9 старих людей, які не здатні були відкидати кучугури снігу і викопати могилу в мерзлій землі. Дорога до хутора заметена, навіть автолавки хліб не привозять. Виручив мобільний зв"язок -- приїхали люди саньми з Низківки та й поховали покійника. Детальніше зможуть прочитати передплатники "Сіверщини" в наступному номері газети.




Теги:на хуторі, дороги, мнс, Автодор, знеструмлення


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
З а "гарно" прочищені дороги думаю, що більшість чернігівців із задоволенням живцем закопали б у снігу голову ОДА Хоменка, міського голову Соколова та керівника міськкомунгоспу Антошина
avatar