реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

"Тримай вора з "Автодора"!"

В рамках всеукраїнської кампанії «Тримай вора з Автодора» ДемАльянс в Чернігові актуалізує питання якості ремонтів чернігівських доріг. Ямки, сповзання дороги, просідання асфальту – все це чернігівські реалії, які тільки погіршуються, не дивлячись на шалені кошти, які вкладуться в дороги.

Щороку міська влада витрачає мільйонні кошти на ремонти доріг міста. Щороку вони все гірші. Куди діваються шалені інвестиції?

Фахівці називають дві основні причини поганого стану доріг після їх неодноразових ремонтів, це:

- не дотримання технологічних умов укладки;

- використання неякісних складових асфальту (бітум, щебінь і т.д.)

Яким чином укладається в Чернігові асфальт, можна було спостерігати навіть в цьому році - під час і після дощу, в воду і т.д. Складно повірити, що щороку, ремонтуючи одні й ті ж дороги, відповідальні чиновники не знають, якої якості матеріли будуть слугувати довго, а якої - ні.

Голова Чернігівської обласної організації партії «Демократичний Альянс» Андрійченко Ігор заявляє: «Систематично жахливий стан чернігівських доріг може означати лише дві речі. Це або непрофесійність відповідальних осіб, які елементарно спускають «в трубу» бюджетні кошти, або, що більш ймовірно, ремонти проводяться таким чином, щоб вони ніколи не закінчувались. Так відповідальним чиновникам можна постійно заробляти, замовляючи на папері якісні матеріали, а реально - купуючи найдешевші».

Кампанія «Тримай вора з автодора» ставить собі на меті зупинити тотальне розкрадання бюджетних коштів, які щороку витрачаються на ремонти доріг як місцевого, так і міжміського значення.


Чернігівська обласна організація

Політичної партії «Демократичний Альянс»



Теги:дороги, Автодор, Демальянс, Ігор Андрійченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar