реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Дорога українська родино!

19 грудня вся Україна святкує день Святого Миколая Чудотворця – найперше з різдвяних та новорічних свят, яке уособлює в собі початок великого всенародного Новоріччя.

Миколай Чудотворець, святитель міста Мира Лікійська, який жив у IV столітті, вшановується всім християнським світом як великий заступник і покровитель. Тож недарма майже в кожній українській оселі з давніх-давен поруч з іконами Спасителя і Богородиці можна побачити і образ святого Миколая Чудотворця.

День Святого Миколая – це чудове сімейне свято, добре, веселе, чарівне. Святий Миколай – своєрідний символ людської надії і віри, доброти і щастя.

Це, мабуть, найулюбленіше свято наших дітей. Адже цей день діточки по всій країні очікують із особливим нетерпінням, бо на них чекає чимало солодощів та подарунків.

У цей світлий день я хочу звернутися до кожного з Вас і побажати усім сімейного добра і затишку, любові до ближніх та до своєї рідної землі. Хай Ваша родина завжди буде з Божим благословенням і під заступництвом Святого Миколая. Будьте здоровими і щасливими, радісними і натхненними. А день нинішній нехай принесе Вам здійснення найсвітліших мрій та буде прикрашений найщирішими дитячими посмішками.

З повагою,
Президент України Віктор Ющенко




Теги:привітання, Свято, святий, Родина, родино, Українська, Миколай


Читайте також



Коментарі (0)
avatar