реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Зі святом!

Любі жінки!
Чоловіче товариство газет «Біла хата» та «Сіверщина» сердечно вітає вас із весняним святом − 8 Березня! Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти й лунає музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму!








Теги:вітання, Зі святом, март, березень, Поздоровлення, жінки, привітання, березня, весна, Свято


Читайте також



Коментарі (6)
avatar
1
Яке свято? Вже другий день Великого посту. Зовсім подуріли вслід за кларами та цеткіними?
avatar
2
Так мы ж тихонько поздравляем... Шёпотом и под одеялом. smile
avatar
3
А що - вітати з весняним святом жінок - то вже "подуріли"? Помічено, що той, хто найбільше кричить про дотримання постів, якраз їх і не дотримується. А можна і привітати з весною прекрасну половину людства і любити Бога! Це ж набагато краще, ніж верещати про пости і не любити по-справжньому ані жінок, ні Всевишнього. Врешті решт, щойно і Віталій Кличко привітав жінок зі святом (дивитися додаткові фото до основного тексту, на цій же сторінці), то що - він теж здурів і не любить Бога, бо в піст же привітав?
avatar
4
Совершенно верно сказал Seri. respect
Відповідь: Спасибо за моральную поддержку, Тарас!
avatar
5
пану Сергію
1. я не помітила що тут хтось кричав.
2. щоб привітати жінку з весною не обов"язково чекати 8-го, можна й 1-го березня це зробити ( і так аж до кінця травня).
3. а що, Кличко - це безперечний авторитет у такому питанні?...в мене великі сумніви.
4. "Церква радить українкам не святкувати 8 березня "
http://www.unian.net/ukr/news/news-423927.html#t6eMP
для мене особисто - це більш авторитетна думка.
5. а Ви мабуть погано розумієте, що таке піст. На жаль.
Відповідь: Ті поради церкви, на що Ви зробили посилання (я про те проінформований),повинні були бути, і це природно у ситуації, коли жіноче і весняне свято співпало, але також впевнений, що той, хто так "вболіває" за піст, його не дотримується. Найчастіше люди, які дотримуються цього корисного "дійства", не афішують цього, а тихенько постують, що раджу зробити і вам, шановний пане, а не прикриватися "Лозиною" та галасувати за очевидні речі. Не той правий,хто багато базікає, а той, хто діло конкретне робить, у тому числі і постує, і не тільки в харчовому розумінні...
avatar
6
Долбонутый сайт и материалы. Об очевидных вещах еще и дискутируют. Неужели не понятно нормальному человеку, что тем, кто постует, приятно также получить поздравление, ведь это элементарное уважение к женщине, а тот, кто их не ценит, прикривается первым, вторым и иными числами... Вы постуете? Пожалуйста, на здоровье. Вас же никто к развратным и иным действиям не призывает - что вы так распинаетесь? Вы и так уже многое пытаетесь навязывать, да ничего не выходит. И очередное хамство проявляете даже в таком пикантном деле, как пост. Сами и богохульствуете!
avatar